Undersøgelser

Takket være vores uddannelse, vores mangeårige erfaring og vores avancerede udstyr kan vi tilbyde dig en række forskellige undersøgelser

Test Af Syn Herning

Optiker Frank - når kun det bedste er godt nok

Hos Optiker Frank er fagligheden i højsædet. Vores klinik har siden starten i 1953 bygget på den samme grundidé, nemlig at vores uddannelse og mangeårige erfaring skal bruges til at rådgive den enkelte klient bedst muligt.

 

Vi sætter en ære i at være opdaterede med den nyeste viden indenfor området - vi prioriterer at have det nyeste og bedste udstyr - vi forhandler de bedste produkter - for hos Optiker Frank går vi ikke på kompromis. Vi vil være de bedste - ganske enkelt!

 

Alt hvad der vedrører dine øjne og dit syn - det vil vi tage vare på. Du kan trygt komme til os, uanset om du

  • Ønsker en synsundersøgelse med henblik på korrektion med briller eller kontaktlinser
  • Ønsker at få vurderet dine øjnes generelle sundhedstilstand
  • Ønsker råd og vejledning, eventuelt en second opinion, i forhold til eventuel laseroperation af dine hornhinder
  • Ønsker råd og vejledning inden en operation for grå stær
  • Ønsker at høre om mulighederne for at bremse dit barns udvikling af nærsynethed
  • Ønsker en vurdering af din nuværende korrektion (briller eller kontaktlinser) - om det er den optimale løsning for netop dig

 

Vi kan råde og vejlede dig om alt, der vedrører dine øjne og dit syn. Vi vil med glæde imødekomme din tillid og ser frem til at tage imod dig i forretningen.

Synsundersøgelse

En synsundersøgelse hos Optiker Frank indeholder en grundig kortlægning af synets funktioner. Synsundersøgelsen begynder altid med en måling i vores ZEISS i.Profiler. Den kan generere en detaljeret visuel profil af øjnenes refraktive styrkefordeling.

 

Efterfølgende undersøger vi dine øjne ved hjælp af et phoroptor og/eller en spaltelampe, dels med henblik på at kunne ordinere den bedst mulige korrektion af dit syn, enten i form af brilleglas eller kontaktlinser, og dels for at skabe et overblik over øjets sundhedstilstand.

 

Vi kan tilbyde en række supplerende undersøgelser - eksempelvis måling af intraokulært tryk, synsfeltsscreening samt OCT-scanning.

 

Synsundersøgelsen kan ende ud med forskellige resultater - det kan være at vi anbefaler briller, kontaktlinser eller måske synstræning. Synstræning kan du læse mere om her.

Hvem udfører synsundersøgelsen?

En synsundersøgelse hos Optiker Frank bliver foretaget af én af vores dygtige optikere, som naturligvis er autoriserede af Sundhedsstyrelsen. Du kan møde os her. Vores optikere prioriterer alle løbende efteruddannelse, så vi altid kan tilbyde dig de bedst kompetencer og den nyeste viden. Klinikken råder over to professionsbachelorer i optometri udover optiker og indehaver Flemming Frank, som foruden arbejdet i klinikken også har fungeret som ekstern underviser på Optikerhøjskolen i Randers.

OCT-scanning

Vi kan tilbyde OCT-scanning som supplement til din synsundersøgelse. Med vores avancerede Canon OCT-HS 100-scanner kan vi afbillede nethindens enkelte lag og således kortlægge øjets bagerste del. Du kan læse mere om OCT-scanning her.

Synsfeltundersøgelse

Vi kan også tilbyde en undersøgelse af dit synsfelt. Med en synsfeltundersøgelse kan vi kortlægge eventuelle skader på synsnerven eller synsnervebanerne. Du kan læse mere om synsfeltundersøgelse her.

Velkommen hos Optiker Frank

Svagsynsoptik herning
Multileje

Lej alle de briller, du måtte ønske.

LÆS MERE