Kontaktlinser

Takket være vores uddannelse, vores avancerede udstyr og vores mangeårige erfaring kan vi finde den bedste løsning til netop dit behov.

kontaktlinser herning

Om kontaktlinser og vores kontaktlinseklinik

Stadig flere vælger kontaktlinser som deres synshjælpemiddel, og det er der mange gode årsager til. Kontaktlinser kan næsten ikke ses, kan stort set tilpasses alle personer og mærkes næsten ikke. Den store bærekomfort og frihed i det daglige i samspil med det uindskrænkede synsfelt gør kontaktlinserne til det ideelle synshjælpemiddel på jobbet, til sport og i fritiden.

Slip for brillerne

Kontaktlinser kan naturligvis også bruges som et supplement til briller, så hvis du er glad for dine briller, men ønsker muligheden for at undvære brillerne til f.eks. sport, til at gå i byen med og til brug på arbejde, vil kontaktlinser sikkert være en idé for dig.

 

Mange brillebærere går rundt med tanken om et skift til kontaktlinser kunne være en bedre løsning på deres synsproblem. Mange gange bliver det kun ved overvejelsen! Kom ind til Optiker Frank og lad os hjælpe dig.

Besøg Optiker Frank

Vores kontaktlinseklinik har siden starten i 1987, bygget på den samme grundidé, nemlig at vores uddannelse og mangeårige erfaring skal bruges til at rådgive den enkelte klient bedst muligt. Klinikkens optikere er veluddannede og naturligvis autoriserede. Vi råder over to professiosnbachelorer i optometri udover kontaktlinseoptiker og indehaver Flemming Frank, som foruden arbejdet i klinikken også har fungeret som ekstern underviser på Optikerhøjskolen i Randers.