Multileje af briller

Smart koncept for leje af briller – flere briller at vælge imellem

Multileje af briller - leje af briller

Optiker Frank var blandt de første til at udvikle et koncept, som ikke tidligere var set inden for branchen.

 

Med Multileje kan du betale en fast, månedlig ydelse og herved få adgang til at leje alle de briller, du måtte ønske. For hver brille, du lejer, betaler du et startgebyr/en startleje. Men uanset om du lejer 1, 2, 5 eller 10 briller, ja så er den månedlige ydelse præcis den samme.

 

Inkluderet i den månedlige ydelse er synsprøver samt andre nødvendige undersøgelser til bestemmelse af brilleordination samt øjets status. Du kan læse mere om, hvilke undersøgelser vi tilbyder her.

 

Typer af Multileje

Vi har flere forskellige typer af Multileje, så ethvert behov kan tilgodeses - vælg mellem nedenstående muligheder og find den type, som passer til netop dig.

Behov for forskellige brilletyper

Med Multileje kan du have flere briller at vælge mellem i hverdagen

  • Du kan have en arbejdsbrille, som er tilpasset dit primære synsbehov her – hvad enten det er til en skærm eller hvis du eksempelvis er på landevejen meget af dagen og derfor har behov for perfekt syn på den lange afstand. Din hverdagsbrille kan være neutral, så du kan kombinere den med hvad som helst i din garderobe.

 

  • Du kan supplerende have en festbrille, som er lidt udover det sædvanlige – nogle fede farver, en anderledes facon – en brille du måske ikke “turde” vælge, hvis du kun havde én at gå med hver dag.

 

  • Du kan endvidere have behov for en god solbrille – eksempelvis med polarisering, så du undgår generende refleksioner fra de vandrette overflader.

 

  • Eller hvad med en fed metalsolbrille med graduerede glas – bare fordi det ser smart ud.

 

  • En golfbrille – med sænket læsefelt, så du kan putte uden at komme i karambolage med læsefeltet.

Uanset dit behov, så kan vi hjælpe dig med at skræddersy præcis den brilletype, du måtte ønske. Hvor mange briller, du vil have, ja det er helt op til dig

Betingelser

Herunder kan du læse nærmere om betingelser for et Multileje-abonnement, deriblandt bindingsperiode, opsigelse samt hvordan du forholder dig ved eksempelvis skade, bortkomst eller tyveri af en brille på Multileje-vilkår.

Kom ind i forretningen og hør mere om Multileje

Vi glæder os til at se dig