Kontaktlinser

Hvorfor netop bruge Midtjysk Kontaktlinse Klinik ?

Stadig flere vælger kontaktlinser som deres synshjælpemiddel. Det er der mange gode årsager til. Kontaktlinser kan næsten ikke ses, kan stort set tilpasses alle personer og mærkes næsten ikke.Den meget store bærekomfort og frihed i det daglige sammen med det uindskrænkede synsfelt gør kontakt-
linserne til det ideelle synshjælpemiddel på jobbet, til sport og i fritiden.

Alle, der bruger briller eller burde bruge det, har af og til spekuleret på, om et skift til kontaktlinser kunne være en bedre løsning på deres synsproblem.

Mange gange bliver det kun ved overvejelsen !!

Nu giver vi dig mulighed for at prøve standardlinser i en måned uden nogen økonomisk udgift eller form for forpligtelse.

Vores kontaktlinseklinik har siden starten i 1987, bygget på den samme grundidé, nemlig at vores uddannelse og mangeårige erfaring skal bruges til at rådgive den enkelte klient bedst muligt. Klinikkens optikere er uddannede kontaktlinseoptikere og har, foruden arbejdet i klinikken, også fungeret som eksterne lærere på optikerskolen i Randers.

Kontaktlinser kan naturligvis også bruges som et supplement til briller, så hvis du er glad for dine briller, men ønsker muligheden for at undvære brillerne til f.eks. sport, til at gå i byen med og til brug på arbejde, vil kontaktlinser sikkert være en idé for dig.