Air Titanium

AIR brillen er en nydelse for øjet og for udseendet. Den sidder bare perfekt og bliver antagelig den bedste brille du nogensinde har haft.

AIR Titanium konceptet, designet af det danske arkitektfirma Dissing+Weitling i samarbejde med optometrist Poul-Jørn Lindberg, har gennem 90’erne gået sin sejrsgang i hele verdenen. AIR Titanium briller sammenfatter det bedste af dansk design gennem traditionel respekt for elegance og enkelthed, naturlige materialer og fagligt håndværk af høj kvalitet. Designet er blevet anerkendt med flere af de mest fremtrædende internationale design priser, såsom den Japanske “Good Design Grand Prize” i konkurrence med mere end 3000 internationale design produkter.

AIR Titanium stel er, med mindre end 3 g, det letteste i verden. Produceret af nikkelfri titanium med en brillestangs diameter på kun 1 mm. Materialet titaniums optimale forhold mellem styrke og størrelse giver brillerne en fremragende fleksibilitet, robusthed samt uendelig frihed for brillernes tilpasning af brugernes individuelle fysiognomi. Designet er minimalistisk – ingen skruer, fastholdende nitter eller lodninger. Bare en trådkonstruktion udformet til et par briller, der enten fremstår næsten usynligt eller mere udpræget – alt efter hvilken model man udvælger sig. Materialet titanium gør det muligt at farve stellene elektronisk i alle regnbuens farver. Brillerne er også tilgængelige i speciallakerede farver, såsom guld, sølv, kobber og antracit. Puderne til næseklemmerne og belægningen ved tindingen er lavet af medicinal silicone, et materiale der er meget forenelig med huden og er med til at sikre at brillerne sidder som de skal. Lindberg Optic Design var med AIR Titanium den første brille-producent, der fremstillede trådbriller i titanium, og dermed optimeret udnyttelsen af metallets enestående styrke/vægt forhold samt fleksibilitet.

Der er et par AIR Titanium til alle ansigtsformer. Kom ind til Optiker Frank og prøv alle de nye modeller – Vi har det store udvalg.